Collega’s over ons

"Sterk van Vooruitzenden vind ik dat ze snel werken, ze zijn echt vlot. Ze draaien er niet omheen. Hadden voor mij een concrete vacature. Ik heb bij andere bureaus ervaren dat ze je soms wel een maand laten zweven. Ook vaak niks hoort. Bij Vooruitzenden had ik binnen een week een baan".

Shurandi Girigorie

"Als mensen me vragen wat voor bureau Vooruitzenden is zeg ik 'Schrijf je in. Neem contact met ze op. Ze zullen er alles aan doen om een baan voor je te vinden. Ze nemen de tijd voor je, doen moeite voor je'. Andere bureaus zeggen of beloven vaak van alles, maar in mijn ervaring hoor je daar weinig of niets meer van".

Callista de Ruiter

"Weet je, ik ben 62. Een paar grote uitzendbureaus hadden ook vacatures. Maar na de kennismaking hoorde ik steevast 'we zochten helaas iemand anders'. Overigens bellen die nooit terug, je moet altijd zelf bellen. Vooruitzenden kijkt heel anders aan tegen leeftijd en ervaring. Een verademing. En ze nemen zélf contact op. Wát een verschil".

Jos van Hout

"Ik vind de sterke punten van Vooruitzenden het contact met de medewerkers, hun openheid en eerlijkheid naar hun mensen, en het feit dat ze serieus hun best voor je doen. Mijn ervaringen zijn hartstikke positief. ze doen ook veel aan nazorg. Soms bellen ze hoe het ermee gaat, je voelt dat ze je niet ui het oog verliezen".

Giovanna Manca

"Zeker weten zou ik Vooruitzenden aanbevelen. Ik zou zeggen: "Ga erheen, ze zijn sociaal; ook met je leeftijd houden ze rekening. Ze zoeken echt iets dat bij je past. Ik tel gewoon mee, merk dat ze me ook echt kennen, weten waar ik voor sta. Nog nooit heeft een uitzendbureau mij persoonlijk uitgenodigd."

Cynthia David

"Vanaf de kennismaking voelde me ik echt medewerker van Vooruitzenden. Maar vooral ook een persoon en geen nummer. Het voelde gelijk goed. Ik sta bij hen echt op nummer 1."

Julio Peeters

"Het intakegesprek verliep waanzinnig goed. Ze deden echt hun best me te leren kennen, waren belangstellend, heel motiverend en stimulerend. Ik dacht gelijk 'ik ga het doen'. Ik heb ze uitgebreid bedankt, ze hebben me zo goed geïntroduceerd bij de werkgever".

Marina van der Staaij