HR diensten

De juiste match en direct inzetbaar

Voor werkgevers

In een continu veranderende arbeidsmarkt is het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers belangrijk. Maar ook tijdrovend. Daarom is het prettig om te weten dat wij u graag met persoonlijke betrokkenheid en relevante dienstverlening snel van geschikte medewerkers voorzien, zowel tijdelijk als vast.

De menselijke maat

Wij kijken verder dan het cv van de medewerker lang is. Wij verdiepen ons in zijn talenten en ambities. Maar ook in zijn ervaringen. En zelfs in zijn tekortkomingen. Zoals wij ons ook verdiepen in u, onze klant, en de organisatie die u vertegenwoordigt. Door deze oprechte interesse komen wij tot verrassende combinaties die echt werken.

Omdat u vooruit wilt!

Kiest u voor ons, dan helpen wij u graag met alle facetten van het inhuren van onze medewerkers. Wij onderscheiden drie soorten dienstverlening:

  • Uitzenden
  • Werving & Selectie
  • Payroll Services

Onze eerste doelstelling is het bieden van echte toegevoegde waarde voor uw bedrijf; eenvoudige en duurzame HR oplossingen die uw verwachtingen zullen overtreffen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw kernactiviteiten en het verhogen van uw bedrijfsresultaten.

Wij helpen u Vooruit

Vooruitzenden gaat altijd voor de juiste match. Dit bereiken wij door onze kandidaten te kennen als onze broekzak. We stellen hun skills vast en onderzoeken hun karakter. Door competenties zorgvuldig te testen en kandidaten goed voor te bereiden en te begeleiden zorgen we voor de juiste man of vrouw op de juiste plek. Bovendien is deze direct inzetbaar.

Uiteraard doorgronden wij, naast de eisen uit de vacatures, ook de werkomgeving van de opdrachtgevers. Door de cultuur en het type organisatie goed te kennen, de functie-eisen glashelder te hebben en een volledig beeld van de competenties en het karakter van onze kandidaten bereiken wij de perfecte match.