Ons verhaal

Onze droom

Maak kennis met Vooruitzenden!

Vooruitzenden is een snelgroeiende intermediair. Waarom? Omdat passie ons drijft. Passie voor mensen, passie voor ondernemers én ons unieke concept. Ons enthousiaste team deelt dezelfde passie. Wij zijn mensen die blij worden van een succesvolle match! Wij gaan voor een tevreden medewerker en een compliment van een opdrachtgever.
Als groeiende intermediair geloven wij in een rol als ideale bruggenbouwer. Wij gaan voor de perfecte match. Daarvoor halen we het beste uit onszelf én uit de mensen die ons hun loopbaan toevertrouwen. Bovendien maken wij bedrijven succesvol omdat ze werken met onze gemotiveerde en ambitieuze krachten. Wij delen de droom van succes met de mensen en bedrijven waarvoor wij werken.

BEWEGING, FLOW, PROGRESSIE STAAN DAARIN CENTRAAL

Wij geloven dat (voor mensen én bedrijven) stilstand achteruitgang betekent. Wij weten zeker dat elk mens een veelheid aan talenten en krachtige eigenschappen heeft meegekregen die ‘alleen maar’ ontwikkeld hoeven te worden. Dat ontwikkelen doe je vooral niet door genoegen te nemen met de status quo.

Met stilstaan. Dan groei je niet, en haal je nooit het beste uit jezelf. Meters maken, ontwikkelen, vooruitgang boeken… dat zijn de termen die wij voor ons zagen tijdens de brainstormsessies waarin we onze bedrijfsnaam wilden vinden. Totdat iemand zei: “een uitzendbureau of arbeidsbemiddelaar als wij helpt mensen vooruitgang te boeken, zich te ontwikkelen. Wij zijn immers geen urenmachine!? Wat dacht je van Vooruitzenden?”. Die stond, en die staat. Vooruitzenden. En ‘Voor uitzenden’.

DUS,WIL JE VOORUITKOMEN?

Geen genoegen nemen met wat er is, wat je hebt? Een baan waar je (meer?) bevrediging uit haalt? Medewerkers waar je méér op kunt bouwen? Mee kunt streven naar operational excellence? Dan heb je aan Vooruitzenden een perfecte partner.

Wij doen het anders

Ons team bestaat enkel uit mensen met passie voor en plezier in het werk. Daarbij vertrouwen wij op onze taak als bruggenbouwer. Die brug brengt uiteindelijk de juiste medewerker bij de juiste opdrachtgever. Dit kunnen we alleen maar doen omdat we er van overtuigd zijn dat iedereen talent heeft om ergens zijn of haar ideale werkplek te vinden.

Wij verdiepen ons in het klimaat en de werkomgeving van de opdrachtgever. Wij willen de mensen die op zoek zijn naar een geschikte baan ook echt leren kennen. Zo leer je ons ook kennen. Wij houden van ons werk met een persoonlijke benadering.
Juist door die persoonlijke benadering kunnen we die belangrijke brug slaan. Daarvoor zetten wij ons in. We nemen écht de tijd voor iedereen en iedere vacature. Wij geloven in deze unieke manier van werken en het succesvolle resultaat dat dit oplevert.

Omdat jij Vooruit wilt!