Werkgevers over ons

"Vooruitzenden zit flink in de lift. Ze zijn enthousiast, timmeren flink aan de weg, met hun frisse uitstraling. Het team is jong en energiek. En hun bedrijf is modern geoutilleerd".

Administratiekantoor van den Besselaar
Ad van den Besselaar - DGA Administratiekantoor van den Besselaar

"Inmiddels kennen we elkaar door en door. Vertrouwen staat centraal. Maar ze leveren echt kwaliteit. Gewoon de betere mensen. En ze zijn pro-actief. Ze bellen zélf, regelen alles, ik heb er geen omkijken naar. Dat kost wat, maar het levert me nog veel meer op".

ASA Beveiliging
Rein Reinders - Directeur ASA Beveiliging

"Vooruitzenden heeft een andere formule dan het gemiddelde uitzendbureau. Ik merk vooral dat Vooruitzenden er 'effort' in steekt. Ze doen alles om goede mensen te leveren. Dat geeft vertrouwen. Per saldo kunnen ze altijd mensen laten starten bij ons. Ze kennen en snappen onze branche, heel belangrijk".

Teleperformance
Martijn Dragt - Hoofd coördinator recruitment Teleperformance

"Ze hebben echt super hun best voor ons gedaan. Zo vonden ze voor de schoonmaak op kantoor een dame, 'n tikje van de oude stempel. Als ik dat vergelijk met de ervaringen met schoonmaaksters thuis... Dit is echt andere koek. Ja, ik ben zeer tevreden over Vooruitzenden".

M4Textiles
Peter Schijvens - directeur M4Textiles