Uitzendkrachten gezocht?

Wil je op het juiste moment geschikte medewerkers in dienst die passen bij jouw organisatie of bedrijf, maar wil je geen hoge kosten en/of (werkgevers)risico’s dragen? Maak dan gebruik van de poolmanagement van Vooruitzenden. Wij bieden je een flexibele en kwalitatieve pool van werknemers die op elk gewenst moment voor elke beoogde plek en functie beschikbaar zijn.

 

Flexibele en kwalitatieve krachten wanneer jij dat wenst

Schommelingen in de drukte: een bekend fenomeen bij veel ondernemingen. De ene maand draai je een recordomzet en de andere maand verloopt rustig. Heb je vast personeel in dienst, dan eisen zij van jou een bepaalde zekerheid: je moet ze namelijk ook doorbetalen in rustigere tijden. 

Door gebruik te maken van ons poolmanagement voorkom je dat je vastzit aan overbodig personeel dat je op bepaalde momenten niet nodig hebt. Ook worden onze medewerkers op basis van oproepcontracten blij van je aanvraag tijdens pieken. Wij werken met een ruime database van flexmedewerkers, elk met hun eigen specialiteiten. Wij kennen deze flexkrachten persoonlijk en weten wat we aan hen hebben. Doordat zij elke week hun beschikbaarheid aangeven, kunnen wij eenvoudig schakelen en in iedere fase van drukte voldoende (ingewerkt) personeel aanwerven en aanleveren. 

Waarom poolmanagement van Vooruitzenden?

Kwaliteit

Vooruitzenden uitzendbureau zorgt voor een goede voorselectie van medewerkers. Op basis van telefonisch contact en veelvuldig telefonisch contact zorgen wij voor het voorwerk. Zo garanderen wij dat jij gemotiveerde werknemers met de juiste werkmentaliteit in dienst hebt.

Flexibel

Met de flexibel inzetbare pool van Vooruitzenden ben je altijd voorbereid op pieken, dalen en/of ziekteverzuim. Jij geeft aan hoeveel medewerkers je nodig hebt en wij regelen alles tot in de puntjes.

Continuïteit

Ook met minder vast personeel kun je jouw continuïteit waarborgen. Wij creëren voor jou een pool van ingewerkte krachten die je op basis van oproepcontracten kunt inzetten. Uit onze ruime database selecteren wij de best passende werknemers voor jouw organisatie.

Kostenbesparing

Vooruitzenden staat voor eerlijk handelen. Je zet de flexmedewerkers uit onze pool alleen in bij daadwerkelijke behoefte, zo heb je geen overbezetting. Alleen voor de uren die daadwerkelijk voor jou worden gewerkt, ontvang je een factuur. Op die manier voorkom je overuren en leegloopuren van jouw eigen personeel.

Stel je vraag of
maak een afspraak

Heb je een vraag over poolmanagement of wil je specifieke informatie voor jouw organisatie? We geven je graag vrijblijvend advies.

Wij helpen jou vooruit

Vooruitzenden gaat altijd voor de juiste match. Dit bereiken wij door onze kandidaten te kennen als onze broekzak. We stellen hun skills vast en onderzoeken hun karakter. Door competenties zorgvuldig te testen en kandidaten goed voor te bereiden en te begeleiden zorgen we voor de juiste man of vrouw op de juiste plek. Bovendien is deze direct inzetbaar.

Uiteraard doorgronden wij, naast de eisen uit de vacatures, ook de werkomgeving van de opdrachtgevers. Door de cultuur en het type organisatie goed te kennen, de functie-eisen glashelder te hebben en een volledig beeld van de competenties en het karakter van onze kandidaten, bereiken wij de perfecte match.

Wil je meer weten over ons poolmanagement? Neem dan telefonisch contact op via 085-2735123, mail ons op contact@vooruitzenden.nl of vul het contactformulier in.

Kom met ons in contact!

Openingstijden

Veelgestelde vragen

Ziek melden
Als u ziek bent moet u dit melden bij het bedrijf waar u bent tewerkgesteld en bij One op de eerste ziektedag voor 09.30 uur. Dit kan alleen per telefoon via 013-7852685. De dag van melding geldt als eerste ziektedag. Bent u te laat met ziekmelden? Dan geldt de periode tot melding als onbetaald verlof.

Beter melden
Bent u hersteld? Wanneer u bent hersteld en weer aan de slag gaat bij uw inlener, moet u dit als volgt melden:

Wanneer u net bent begonnen met werken, heeft dit vaak te maken met het ontbreken of onjuist retour ontvangen van (één van) de volgende gegevens: Arboformulier, ID-Checker formulier AVI formulier of arbeidsovereenkomst. Wanneer u reeds eerder salaris heeft ontvangen heeft dit meestal te maken met (nog) niet ontvangen declaraties of dat uw declaraties niet (op tijd) zijn geaccordeerd.

WW-uitkering aanvragen

Wanneer u binnenkort werkloos wordt is het belangrijk dat u zo snel mogelijk uw WW-uitkering aanvraagt bij het UWV. Op de pagina Uitkering aanvragen van de website Werk.nl vraagt u via een digitaal formulier een WW-uitkering aan.

Let op! Na uw laatste werkdag heeft u:

  • 2 dagen de tijd om u in te schrijven bij UWV. Dit mag u natuurlijk ook al eerder doen.
  • 1 week de tijd om een WW-uitkering aan te vragen. U kunt al eerder een WW-uitkering aanvragen. Dit kan vanaf 1 maand voor uw laatste werkdag.

Meer informatie over werkloos worden en uw WW-uitkering vindt u op de website van het UWV.

Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens (adres, wijziging achternaam bij huwelijk, wijziging rekeningnummer) dient u schriftelijk aan ons door te geven: contact@vooruitzenden.nl

Leuk dat je je aanmeldt! Aanmelden kan door op deze link te klikken. Als je inschrijving is afgerond, kun je direct solliciteren. Succes!

Ben je jouw wachtwoord kwijt? Klik dan op deze link om dit te herstellen.

Voor werkgevers:
tel: 085-2735123
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Voor medewerkers & ZZP-ers:
servicedesk: 013-7852685
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Zoeken

Waar ben je naar op zoek?

Leuk dat je onze website bezoekt

We zouden graag cookies plaatsen waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Vind je dat goed? Je leest er alles over in ons privacy- en cookiereglement.