Werving en selectie

Werving & selectie via Vooruitzenden is handig als je wel een vacature hebt, maar geen tijd of expertise hebt om de juiste kandidaat te vinden. Wij putten graag uit ons brede netwerk van gemotiveerde kandidaten. Zo kun jij je bezig houden met wat je het liefste doet, en dat is ondernemen. 

 

Vast personeel

Wanneer je op zoek bent naar geschikt én vakkundig vast personeel om zelf in dienst te nemen, maar je zo min mogelijk tijd kwijt wil zijn aan het proces van vacature tot sollicitatiegesprek ben je bij Vooruitzenden aan het juiste proces. Door het werving & selectietraject aan ons over te laten kun jij je blijven focussen op wat er voor jouw organisatie toe doet: gewoon werken. Met ons netwerk van ervaren en beginnende vakkrachten, kunnen we goed én snel vacatures vervullen.

We beginnen met het in kaart brengen van de kandidatenmarkt en jouw organisatie. Waar ben je precies naar op zoek? Hoe ziet het gewenste functieprofiel eruit? En wat is de haalbaarheid hiervan op basis van de huidige kandidatenmarkt? Vervolgens benaderen, selecteren en screenen we kandidaten zorgvuldig. Hiermee nemen we een hoop tijd en werk uit handen en stellen we alleen de beste kandidaten aan jou voor.

Stel je vraag of
maak een afspraak

Heb je een vraag over werving en selectie of wil je specifieke informatie voor jouw organisatie? We geven je graag vrijblijvend advies.

De voordelen voor jouw organisatie

 • U heeft 5,5 jaar de mogelijkheid om gebruik te maken van dezelfde flexibele uitzendkracht!
 • Flexibiliteit; alleen inzet van uitzendkrachten als er behoefte ontstaat aan extra werknemers bij bv piekwerkzaamheden of opvang bij ziekte van vaste werknemers.
 • Werving en selectie gaat via het uitzendbureau, daardoor kostenbesparing.
 • Geen financiële risico’s, u betaalt alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren. Dus niet bij ziekte of tijdens vakantie en verlof.
 • U kunt op ieder gewenst moment afscheid nemen van de uitzendkracht, zonder dat u hierbij een wettelijke opzegtermijn in acht hoeft te nemen, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.
 • Minder administratieve taken.
 • Inventariseren van de wensen van de opdrachtgever en adviseren welke dienst het best aansluit bij deze wensen.
 • Meedenken en meebuigen met organisatieontwikkeling op het gebied van: flexibele arbeid, werken in Duitsland, loopbaanbegeleiding en outplacement.
 • Het leveren van maatwerk enz..

Als ondernemer zijnde heeft u twee keuzes: u neemt zelf personeel in dienst en bent dan ook risicodrager. U verzorgt zelf de contracten en de afdragingen aan de belastingdienst. Ook bij ziekte van uw werknemers staat u garant. De tweede keuze is dat u geen personeel wilt en u zoekt dan een payrollbedrijf zoals Vooruitzenden. Vooruitzenden wordt dan juridisch gezien de werkgever van uw personeel en staat garant voor de risico’s. Doordat Vooruitzenden de juridische werkgever wordt van uw personeel, heeft uw bedrijf geen werknemers.Vooruitzenden zorgt dan bij ziekte van uw personeel voor de ziektebegeleiding. Uw bedrijf ziet geen factuur en kan erop vertrouwen dat uw personeel goed begeleid wordt.

 • Een onderdeel van je bedrijf ligt stil of draait minder soepel nu je collega ziek thuis zit. Dit kost geld en er komt meer druk op de andere collega’s. De groei van je onderneming komt in gevaar. 
 • Een zieke werknemer kost je veel geld omdat je hem moet doorbetalen. Als je dit deel hebt herverzekerd, dan stijgt je premie en dus je werkgeverslasten.
 • Je komt in tweestrijd. Enerzijds wil je correcte en voldoende aandacht geven. Aan de andere kant heb je al zo weinig tijd. Dat terwijl met de juiste aandacht verzuim soms zelfs voorkomen kan worden!

Vooruitzenden ondersteunt bedrijven met een doortastende begeleiding bij een ziekmelding. Dit doen wij met oprechte aandacht en duidelijke communicatie. We zorgen voor grip op de situatie en realiseren daarmee kostenbesparing en rust voor jou als werknemer.

Wij regelen alles voor je van A tot Z: vanaf de arbeidsovereenkomst tot salarisbetaling en van begeleiding bij ziekte tot eventueel ontslag. Zo kun jij je focussen op jouw core business.

Je betaalt een vast tarief voor elk uur dat de uitzendkracht werkt. Werkt de uitzendkracht niet, dan hoef je ook niets te betalen.

Wij helpen jou vooruit

Vooruitzenden gaat altijd voor de juiste match. Dit bereiken wij door onze kandidaten te kennen als onze broekzak. We stellen hun skills vast en onderzoeken hun karakter. Door competenties zorgvuldig te testen en kandidaten goed voor te bereiden en te begeleiden zorgen we voor de juiste man of vrouw op de juiste plek. Bovendien is deze direct inzetbaar.

Uiteraard doorgronden wij, naast de eisen uit de vacatures, ook de werkomgeving van de opdrachtgevers. Door de cultuur en het type organisatie goed te kennen, de functie-eisen glashelder te hebben en een volledig beeld van de competenties en het karakter van onze kandidaten, bereiken wij de perfecte match.

 

Kom met ons in contact!

Openingstijden

Veelgestelde vragen

Ziek melden
Als u ziek bent moet u dit melden bij het bedrijf waar u bent tewerkgesteld en bij One op de eerste ziektedag voor 09.30 uur. Dit kan alleen per telefoon via 013-7852685. De dag van melding geldt als eerste ziektedag. Bent u te laat met ziekmelden? Dan geldt de periode tot melding als onbetaald verlof.

Beter melden
Bent u hersteld? Wanneer u bent hersteld en weer aan de slag gaat bij uw inlener, moet u dit als volgt melden:

Wanneer u net bent begonnen met werken, heeft dit vaak te maken met het ontbreken of onjuist retour ontvangen van (één van) de volgende gegevens: Arboformulier, ID-Checker formulier AVI formulier of arbeidsovereenkomst. Wanneer u reeds eerder salaris heeft ontvangen heeft dit meestal te maken met (nog) niet ontvangen declaraties of dat uw declaraties niet (op tijd) zijn geaccordeerd.

WW-uitkering aanvragen

Wanneer u binnenkort werkloos wordt is het belangrijk dat u zo snel mogelijk uw WW-uitkering aanvraagt bij het UWV. Op de pagina Uitkering aanvragen van de website Werk.nl vraagt u via een digitaal formulier een WW-uitkering aan.

Let op! Na uw laatste werkdag heeft u:

 • 2 dagen de tijd om u in te schrijven bij UWV. Dit mag u natuurlijk ook al eerder doen.
 • 1 week de tijd om een WW-uitkering aan te vragen. U kunt al eerder een WW-uitkering aanvragen. Dit kan vanaf 1 maand voor uw laatste werkdag.

Meer informatie over werkloos worden en uw WW-uitkering vindt u op de website van het UWV.

Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens (adres, wijziging achternaam bij huwelijk, wijziging rekeningnummer) dient u schriftelijk aan ons door te geven: contact@vooruitzenden.nl

Leuk dat je je aanmeldt! Aanmelden kan door op deze link te klikken. Als je inschrijving is afgerond, kun je direct solliciteren. Succes!

Ben je jouw wachtwoord kwijt? Klik dan op deze link om dit te herstellen.

Voor werkgevers:
tel: 085-2735123
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Voor medewerkers & ZZP-ers:
servicedesk: 013-7852685
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Zoeken

Waar ben je naar op zoek?

Leuk dat je onze website bezoekt

We zouden graag cookies plaatsen waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Vind je dat goed? Je leest er alles over in ons privacy- en cookiereglement.