Vacatures in de Schoonmaak

Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak, als schoonmaker of schoonmaakster? Neem dan contact op met Vooruitzenden. Noem ons uitzendbureau, intermediair of personeelsbemiddelaar… Wij hebben fijne vacatures in de schoonmaak. Bij serieuze werkgevers, met wie we vaak al langer werken en die we daardoor goed kennen. En dát vinden we belangrijk omdat wij graag hebben dat jij en je nieuwe werkgever goed bij elkaar passen.

Vacatures voor schoonmakers en schoonmaaksters                                       

Wij hebben prima vacatures in de schoonmaak branche in Tilburg en omgeving, voor mensen met ervaring (en plezier) in schoonmaken van kantoren en bedrijven in de na-kantoor uren. Mocht je graag goed en serieus schoonmaken, en ook de woon- /werkafstand geen probleem vinden, solliciteer dan nu naar die baan van Schoonmaker / schoonmaakster.

Solliciteer direct

Kortom, ben jij op zoek naar een parttime baan in een fijne werkomgeving? Maak je graag schoon met inzet en passie? Ga je graag serieus te werk? Reageer dan direct. Ga naar inschrijven, of neem contact op, of bel met ons:  085-2735123 voor een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Dit is de schoonmaak medewerker die wij zoeken:

  • je beschikt over de nodige schoonmaak ervaring
  • je bent serieus en werkt graag precies
  • je beheerst de Nederlandse taal redelijk goed
  • je bent ’s avonds van 18.00 tot en met 21.30 uur beschikbaar, minimaal 3 en maximaal 5 avonden per week
  • je hebt een representatieve houding
  • je bent in het bezit van eigen vervoer.