Adviesgesprekken voor uitzendbureau’s

Vooruitzenden biedt gratis adviesgesprekken voor werkgevers. We bespreken onder andere:

  • Waar jouw probleemstelling en behoeften liggen;
  • De mogelijkheden die wij jou bieden;
  • Een concreet voorstel om jouw personeelsuitdaging te vervullen.

Het adviesgesprek duurt circa één uur. Het gesprek vindt plaats, afhankelijk van jouw voorkeur, bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Je hoort en leert veel in dit uur, daarom geven wij jou de tijd om alles even in te laten werken. We behouden het contact en horen graag welke volgende stap je wilt nemen. In alle gevallen geldt: jij focust je op je klanten en aangewezen kandidaten, wij zorgen voor het voorstellen van kandidaten en de praktische zaken van jouw personeelsuitdaging.

Vul het formulier in en maak gratis en vrijblijvend gebruik van onze kennis en kunde.

Kom met ons in contact!

Openingstijden

Veelgestelde vragen

Ziek melden
Als u ziek bent moet u dit melden bij het bedrijf waar u bent tewerkgesteld en bij One op de eerste ziektedag voor 09.30 uur. Dit kan alleen per telefoon via 013-7852685. De dag van melding geldt als eerste ziektedag. Bent u te laat met ziekmelden? Dan geldt de periode tot melding als onbetaald verlof.

Beter melden
Bent u hersteld? Wanneer u bent hersteld en weer aan de slag gaat bij uw inlener, moet u dit als volgt melden:

Wanneer u net bent begonnen met werken, heeft dit vaak te maken met het ontbreken of onjuist retour ontvangen van (één van) de volgende gegevens: Arboformulier, ID-Checker formulier AVI formulier of arbeidsovereenkomst. Wanneer u reeds eerder salaris heeft ontvangen heeft dit meestal te maken met (nog) niet ontvangen declaraties of dat uw declaraties niet (op tijd) zijn geaccordeerd.

WW-uitkering aanvragen

Wanneer u binnenkort werkloos wordt is het belangrijk dat u zo snel mogelijk uw WW-uitkering aanvraagt bij het UWV. Op de pagina Uitkering aanvragen van de website Werk.nl vraagt u via een digitaal formulier een WW-uitkering aan.

Let op! Na uw laatste werkdag heeft u:

  • 2 dagen de tijd om u in te schrijven bij UWV. Dit mag u natuurlijk ook al eerder doen.
  • 1 week de tijd om een WW-uitkering aan te vragen. U kunt al eerder een WW-uitkering aanvragen. Dit kan vanaf 1 maand voor uw laatste werkdag.

Meer informatie over werkloos worden en uw WW-uitkering vindt u op de website van het UWV.

Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens (adres, wijziging achternaam bij huwelijk, wijziging rekeningnummer) dient u schriftelijk aan ons door te geven: contact@vooruitzenden.nl

Leuk dat je je aanmeldt! Aanmelden kan door op deze link te klikken. Als je inschrijving is afgerond, kun je direct solliciteren. Succes!

Ben je jouw wachtwoord kwijt? Klik dan op deze link om dit te herstellen.

Voor werkgevers:
tel: 085-2735123
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Voor medewerkers & ZZP-ers:
servicedesk: 013-7852685
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Zoeken

Waar ben je naar op zoek?

Bedankt voor je aanvraag!

Je aanvraag is bij ons binnen en we gaan hier zo spoedig mogelijk mee aan de slag.