Mensen waar je blij van wordt.

Waarmee kunnen we je helpen?

Uitzenden

Heb jij snel extra handen nodig? Bijvoorbeeld omdat er opeens een grote opdracht binnenkomt? Dan kunnen onze flex medewerkers jou helpen.HR-diensten

In een continu veranderende arbeidsmarkt is het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers belangrijk, maar ook tijdrovend. Daarom is het prettig om te weten dat wij jou graag van geschikte medewerkers voorzien.

Werving en selectie

Met behulp van ons specifieke en hoogwaardige Poolmanagement beschikt u altijd over het juiste aantal vakkundige mensen. Zij kunnen direct voor u aan de slag. Bovendien heeft u in rustiger tijden nooit een te groot aantal flexwerkers ingehuurd. Zo voorkomt u productieverlies óf te hoge kosten aan personeel.

Daarom Vooruitzenden

Volledig ontzorgd

Van plaatsing, ziekterisico, tijdsregistratie tot aftercare, wij regelen het van A tot Z.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor, altijd.

Persoonlijk

Onze medewerkers willen de uitdagingen van jouw bedrijf begrijpen en doorgronden om zo goed mogelijk te kunnen helpen.

No cure, no pay

Jij betaalt pas wanneer de medewerker daadwerkelijk aan de slag gaat.

Wij hebben uitzendkrachten

De uitzendkrachten van Vooruitzenden zijn de echte helden van de werkvloer. Op de momenten waarop jij ze het harst nodig hebt, zijn ze er razendsnel. En als je ze niet meer nodig hebt, dan gaan ze ook weer. Wat je ze ook vraag, ze zullen klus de klaren.

Onze superhelden kunnen niet vliegen, maar onze chauffeurs zorgen er hoogstpersoonlijk voor dat ze op tijd bij je zijn. En hoewel ze soms van een andere planneet lijken te komen, zijn we optimaal gemotiveerd om jou de brand te helpen.

Vooruitzenden laat jouw bedrijf van al deze voordelen profiteren, maar neemt de risico’s weg. Zo zorgen we dat alle randvoorwaarden in orde zijn om die match te laten slagen.

Wij helpen jou met het vinden van de juiste medewerker(s) voor jouw organisatie.

Direct de mogelijkheden bespreken?

De arbeidsmarkt is sterk veranderd. Schaarste is in vele beroepsprofielen merkbaar. Het online publiceren van jouw vacatures levert niet altijd direct de juiste reacties op. 

Neem contact met ons op en leer ons kennen. We bekijken graag hoe wij kunnen bijdragen aan jouw succes!

Bereken je tarief!

Vul het onderstaande formulier in
en ontvang jouw persoonlijk tarief!

Kom met ons in contact!

Openingstijden

Veelgestelde vragen

Ziek melden
Als u ziek bent moet u dit melden bij het bedrijf waar u bent tewerkgesteld en bij One op de eerste ziektedag voor 09.30 uur. Dit kan alleen per telefoon via 013-7852685. De dag van melding geldt als eerste ziektedag. Bent u te laat met ziekmelden? Dan geldt de periode tot melding als onbetaald verlof.

Beter melden
Bent u hersteld? Wanneer u bent hersteld en weer aan de slag gaat bij uw inlener, moet u dit als volgt melden:

Wanneer u net bent begonnen met werken, heeft dit vaak te maken met het ontbreken of onjuist retour ontvangen van (één van) de volgende gegevens: Arboformulier, ID-Checker formulier AVI formulier of arbeidsovereenkomst. Wanneer u reeds eerder salaris heeft ontvangen heeft dit meestal te maken met (nog) niet ontvangen declaraties of dat uw declaraties niet (op tijd) zijn geaccordeerd.

WW-uitkering aanvragen

Wanneer u binnenkort werkloos wordt is het belangrijk dat u zo snel mogelijk uw WW-uitkering aanvraagt bij het UWV. Op de pagina Uitkering aanvragen van de website Werk.nl vraagt u via een digitaal formulier een WW-uitkering aan.

Let op! Na uw laatste werkdag heeft u:

  • 2 dagen de tijd om u in te schrijven bij UWV. Dit mag u natuurlijk ook al eerder doen.
  • 1 week de tijd om een WW-uitkering aan te vragen. U kunt al eerder een WW-uitkering aanvragen. Dit kan vanaf 1 maand voor uw laatste werkdag.

Meer informatie over werkloos worden en uw WW-uitkering vindt u op de website van het UWV.

Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens (adres, wijziging achternaam bij huwelijk, wijziging rekeningnummer) dient u schriftelijk aan ons door te geven: contact@vooruitzenden.nl

Leuk dat je je aanmeldt! Aanmelden kan door op deze link te klikken. Als je inschrijving is afgerond, kun je direct solliciteren. Succes!

Ben je jouw wachtwoord kwijt? Klik dan op deze link om dit te herstellen.

Voor werkgevers:
tel: 085-2735123
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Voor medewerkers & ZZP-ers:
servicedesk: 013-7852685
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Zoeken

Waar ben je naar op zoek?

Bedankt voor je aanvraag!

Je aanvraag is bij ons binnen en we gaan hier zo spoedig mogelijk mee aan de slag.