Wij zijn Vooruitzenden!

Noem ons hoe je wilt: intermediair, persoonsbemiddelaar, of... dat andere uitzendbureau!​

Wij doen het net iets anders

Wij geloven dat stilstand achteruitgang betekent. Dat geldt voor bedrijven én mensen. We weten zeker dat iedereen veel talent en krachtige eigenschappen heeft meegekregen die ‘alleen maar’ ontwikkeld hoeven te worden. Neem dus geen genoegen met stilstaan en kies voor de beweging naar succes.

Met stilstaan kom je niet vooruit. Dan groei je niet en haal je nooit het beste uit jezelf. Je moet meters maken, ontwikkelen, vooruitgang boeken. Dat zijn de termen die wij voor ons zagen tijdens de brainstormsessies waarin we onze bedrijfsnaam wilden vinden. Plotseling zei iemand: “Wij helpen mensen om vooruitgang te boeken en zich te ontwikkelen. Wij zijn geen urenmachine! Wat dachten jullie van ‘Vooruitzenden’? ‘Vooruitzenden!’ ‘Voor uitzenden’ én ‘Vooruit zenden’! Die stond… en die staat! Vooruitzenden staat voor wie wij zijn.

Neem je geen genoegen met wat je hebt? Wil je een baan waarbij je meer uit jezelf kan halen? Medewerkers waarop je beter kunt bouwen? Een baan die je meer bevredigt, waar je gelukkiger van wordt of meer succes brengt? Een succesvollere organisatie? Dan heb je aan Vooruitzenden de perfecte partner!

”Bij ons is niemand een nummer,
sterker nog, wij hebben geen personeelsnummers.

“Vooruitzenden.nl is een uitzendbureau waar ik blij van word. Gewoon omdat ze echt belangstelling voor mij hebben. Ze zijn actief op zoek gegaan naar een baan die bij mij past. Geen loze beloftes maar echte aandacht en actie. Daar houd ik van. Bij Vooruitzenden.nl ben ik verder gekomen in mijn leven.”

Jason, 2019

Benieuwd wat Vooruitzenden voor jou kan betekenen?

Stuur ons vrijblijvend een bericht.