Wij zijn Vooruitzenden!

Noem ons hoe je wilt: intermediair, persoonsbemiddelaar, of... dat andere uitzendbureau!​

Wij doen het net iets anders

Wij geloven dat stilstand achteruitgang betekent. Dat geldt voor bedrijven én mensen. We weten zeker dat iedereen veel talent en krachtige eigenschappen heeft meegekregen die ‘alleen maar’ ontwikkeld hoeven te worden. Neem dus geen genoegen met stilstaan en kies voor de beweging naar succes.

Met stilstaan kom je niet vooruit. Dan groei je niet en haal je nooit het beste uit jezelf. Je moet meters maken, ontwikkelen, vooruitgang boeken. Dat zijn de termen die wij voor ons zagen tijdens de brainstormsessies waarin we onze bedrijfsnaam wilden vinden. Plotseling zei iemand: “Wij helpen mensen om vooruitgang te boeken en zich te ontwikkelen. Wij zijn geen urenmachine! Wat dachten jullie van ‘Vooruitzenden’? ‘Vooruitzenden!’ ‘Voor uitzenden’ én ‘Vooruit zenden’! Die stond… en die staat! Vooruitzenden staat voor wie wij zijn.

Neem je geen genoegen met wat je hebt? Wil je een baan waarbij je meer uit jezelf kan halen? Medewerkers waarop je beter kunt bouwen? Een baan die je meer bevredigt, waar je gelukkiger van wordt of meer succes brengt? Een succesvollere organisatie? Dan heb je aan Vooruitzenden de perfecte partner!

”Bij ons is niemand een nummer,
sterker nog, wij hebben geen personeelsnummers.

“Vooruitzenden.nl is een uitzendbureau waar ik blij van word. Gewoon omdat ze echt belangstelling voor mij hebben. Ze zijn actief op zoek gegaan naar een baan die bij mij past. Geen loze beloftes maar echte aandacht en actie. Daar houd ik van. Bij Vooruitzenden.nl ben ik verder gekomen in mijn leven.”

Jason, 2019

Benieuwd wat Vooruitzenden voor jou kan betekenen?

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

Kom met ons in contact!

Openingstijden

Veelgestelde vragen

Ziek melden
Als u ziek bent moet u dit melden bij het bedrijf waar u bent tewerkgesteld en bij One op de eerste ziektedag voor 09.30 uur. Dit kan alleen per telefoon via 013-7852685. De dag van melding geldt als eerste ziektedag. Bent u te laat met ziekmelden? Dan geldt de periode tot melding als onbetaald verlof.

Beter melden
Bent u hersteld? Wanneer u bent hersteld en weer aan de slag gaat bij uw inlener, moet u dit als volgt melden:

Wanneer u net bent begonnen met werken, heeft dit vaak te maken met het ontbreken of onjuist retour ontvangen van (één van) de volgende gegevens: Arboformulier, ID-Checker formulier AVI formulier of arbeidsovereenkomst. Wanneer u reeds eerder salaris heeft ontvangen heeft dit meestal te maken met (nog) niet ontvangen declaraties of dat uw declaraties niet (op tijd) zijn geaccordeerd.

WW-uitkering aanvragen

Wanneer u binnenkort werkloos wordt is het belangrijk dat u zo snel mogelijk uw WW-uitkering aanvraagt bij het UWV. Op de pagina Uitkering aanvragen van de website Werk.nl vraagt u via een digitaal formulier een WW-uitkering aan.

Let op! Na uw laatste werkdag heeft u:

  • 2 dagen de tijd om u in te schrijven bij UWV. Dit mag u natuurlijk ook al eerder doen.
  • 1 week de tijd om een WW-uitkering aan te vragen. U kunt al eerder een WW-uitkering aanvragen. Dit kan vanaf 1 maand voor uw laatste werkdag.

Meer informatie over werkloos worden en uw WW-uitkering vindt u op de website van het UWV.

Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens (adres, wijziging achternaam bij huwelijk, wijziging rekeningnummer) dient u schriftelijk aan ons door te geven: contact@vooruitzenden.nl

Leuk dat je je aanmeldt! Aanmelden kan door op deze link te klikken. Als je inschrijving is afgerond, kun je direct solliciteren. Succes!

Ben je jouw wachtwoord kwijt? Klik dan op deze link om dit te herstellen.

Voor werkgevers:
tel: 085-2735123
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Voor medewerkers & ZZP-ers:
servicedesk: 013-7852685
e-mail: contact@vooruitzenden.nl

Zoeken

Waar ben je naar op zoek?